50 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotona Jäämiseen äiti + Tunnin Hinnat

Hinnat saattavat nousta. Jokainen voi ansaita rahaa YouTubeen ansaitsemistaan ​​ennakkomaksuista kemiaprofessoreihin, jotka jakavat toimintavideoitaan. Kurssilla hallitset kolme vaihetta, kun rakennat työstä kotoa-Facebook-mainosyrityksesi: Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia How to Belance-freelance-kirjoittaja -artikkelissani, joka tuottaa YLI 200 000 dollaria vuodessa. Digitaalinen kirja voi todella olla vain PDF-tiedosto, jonka toimitat ihmisille heti maksamalla.

Huomaa, että työsi ei ole ainoa vaihtoehto siellä, varsinkin jos tunnet olosi tällä hetkellä jumissa.

Aloita Flexjobs. Kysy paikallisilta yhteyksiltä tai kokeile sen sijaan Care-verkkosivustoa. Asentamalla heidän sovelluksensa älypuhelimeen, jos olet Yhdysvalloissa, he maksavat sinulle 50 dollaria vuodessa. Sponsoroitu sisältö ja paljon muuta. Ja siellä on paljon temppuja ja myös käärmeöljyä. Lisätietoja sisustussuunnittelijaksi tulemisesta täältä. 500 dollaria kuukaudessa 29. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden.

Blogi ei ole yritys. Tämä vie vain muutaman minuutin. Mutta jos olet halukas menemään yli ja todistamaan itsesi johdolle, voit siirtyä yrityksen tikkaat ylöspäin. IOS App Store -sovelluksessa on 4. Check out Squadhelp Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Henkilökohtainen valmentaja: Lukiopäivinäni olin melko kunnollinen golfaaja (noin 2–3 tasoitus, sinulle muille golfaajille). Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla:

Entä se vaatekokoelma, joka on ollut kaapissasi yliopiston jälkeen? Se sisältää vieraanvaraisuusalan. Älä rakenna postituslistaa raivoavien faneidesi heimolle. Voit ansaita keskimääräistä tuottoprosenttia, koska vertaisluotot eliminoivat pankkitoiminnot. Voit ansaita rahaa myös verkossa Swagbucks -palvelun avulla katsomalla lyhyitä, mainosmaisia ​​videoita monista aiheista (kuten viihde, uutiset, urheilu ja muut). 6 asiaa, jota et tiedä bitcoinin kaupasta, löydä hyvä vaihto. EatWith - “Kokien ja kokien kokoaminen yhteen ateriaan kerrallaan.

(Vakavasti, joskus ne ovat kammottavia.)

Lue Lisää

Ja muista, että lukeminen on hienoa, mutta tulokset saadaan vain toimimalla. Rekisteröidy ja ala ansaita rahaa kotoa. Opi parhaat impulssikaupan strategiat päivä- ja keinukauppaan, lisääntynyt osakkeiden tarjonta markkinoilla laskee sen hintaa, aiheuttaen muiden myymään. Maksaa velkasi tai aloita pesimunasi rakentaminen tarkistamalla nämä tuloja tuottavat tekniikat. Jotkut eBay-myyjät katsovat suuntauksia ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan markkinoiden edessä. Jos rakastat urheilua, niin tämä on sinulle. Mikään tässä luetelluista 32 strategiasta saada nopeasti rahaa ei riko sananlaskua. Melkein mikä tahansa idea voidaan muuttaa tuloksi, ja jotkut saattavat olla merkittävämpiä mahdollisuuksia kuin toiset. Ja jos olet edelleen epäröivä, lue oppaani kuinka Ebates toimii oikein!

Kirjoita koulujen johtajille nyt. Freelance - Voitko kirjoittaa, tehdä graafista suunnittelua tai luoda ohjelmistoja? Tiesitkö, että lähes 4 miljoonaa amerikkalaista työskentelee nyt verkossa? Jokainen voisi käyttää apua tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä.

Jos haluat ansaita rahaa verkossa, sinun on ensin luotava oikea arvo.

Rachel Slifka

Munanluovuttajat ovat tyypillisesti alle 30-vuotiaita ja terveitä. Swagbucks - Ehkä tunnetuin ja luotettavin kaikista kyselypaikoista, käyttäjät ansaitsevat “Swagbucks” (tunnetaan myös nimellä SB) jokaisesta suorittamastaan ​​tutkimuksesta. Totta puhuen, kun käynnistimme DigitalSynopsis. Jos sinulla on intohimo ruokaa tai rakastat ruoanlaittoa tai paistamista, voit ansaita paljon rahaa auttamalla näitä ihmisiä tarjoamalla yksinkertaisia, käsintehtyjä aterioita. Älä maksa menettää rahaa! Sisustussuunnittelijana voit tehdä missä tahansa alkaen 50–150 dollaria tunnissa. Tai ehkä näet itsesi valvomassa suurta pinta-alaa, huijaamasta suuria voittoja. Voit aloittaa tarjoamalla palveluitasi sisällöntuottajana Upwork-kaltaisella verkkosivustolla.

Täältä ylimääräinen raha voi ansaita sinulle: Voit ansaita paljon rahaa verkkosivustojen luomiseen pienille yrityksille. Perusvika, joka voi auttaa sinua välttämään ansaitsemista verkossa, on kysyä vääriä kysymyksiä. Kävele niitä kiireisille omistajille. Voit päättää toimittaa ruokaa tai pizzaa sen sijaan liittymällä muihin sovelluspalveluihin, kuten DoorDash, UberEats tai GrubHub. 17 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona ja verkossa kanadassa. Sivustot, kuten Zaarly. Musiikkitunnit - Jos soitat soitinta, voit ladata tunteista tunteja 25–50 dollaria tunnilta.

100 ilmaista pistettä perheen tai ystävien lähettämiseen (enintään 20 viittausta).

Epäonnistuminen Mittakaavassa.

Meillä kaikilla on lahjakortteja, joita meillä ei ole käytetty. Miksei yrityksesi maksaisi siitä, kun olet siinä? CNBC: n viimeisen vuosineljänneksen sijoitusoppaan mukaan osakkeiden hankkiminen kiinteistöjen joukkorahoitusprojekteissa on yksi parhaimmista tavoista vaivattomaan eläkkeelle siirtymiseen. Kokeile yhtä täällä, siellä ja missä tahansa. Haluatko luoda ainutlaatuisia taiteita ja käsitöitä?

Craigslist - Tämä on toinen verkkosivusto, jolla voit listata myytäviä kohteita.

Kiinteistösijoittaminen

Se ei todennäköisesti ansaitse sinulle tonnia rahaa, mutta ilmoittautuminen vie vain muutaman sekunnin ja antaa sinulle mielenrauhan ostoksille. 7 Voit ansaita vakavaa rahaa tekemällä yksinkertaisia ​​verkkotehtäviä Luotto: Monet lemmikkieläinten omistajat pitävät koiriaan ja muita eläimiään mieluummin talossa kennelin sijaan. Voit vuokrata parkkipaikkasi hyvästä rahasta - varsinkin jos asut suurkaupungissa, kuten New York tai DC, missä pysäköinti on rajoitettua ja sisätilat voivat hakea jopa 300 dollaria kuukaudessa.

Kun sijoitat vertaisarviointisivustoihin, toimit tehokkaasti lainanantajana ja lainaat suoraan sivustoon tuleville lainanottajille.

Ja työskentelet ehdoillasi. Se on 80-luvun klassikko ja yksi niistä ajattomista komedioista Bill Murrayn kanssa. Sivustoa selatessani löysin hinnat, jotka vaihtelivat ilmaisesta 99 dollariin tunnissa. Olen myös neuvotellut erikoishinnan The Ways To Wealth -lukijoiden lukijoille. Pitkän matkan aikana haluat myös saada positiivisia arvosteluja. Vuokraa tämä puku, jota et koskaan enää käytä ja vapauta kaappitilaa. Vaatimukset Nelillä ovilla varustettu auto.

Freelancer - tarjoa freelance-palveluita jostakin, josta olet hyvä.

Vaadi Pankkikulut Takaisin

Kerron hänelle, hän vain sai 130 dollaria! Kun olet palannut kotiin, skannaa vain tuotteen viivakoodi ja ota kuva kuitista. Jos sinulla on suuri valikoima musiikkia ja voit muokata sitä yleisöllesi, DJ-soitto voi olla hauska sivuyritys päästäksesi. Se on rahoitusalusta, jolla luojat voivat kerätä yleisön luovaan projektiin. Voit ansaita rahaa vuokraamalla kaikenlaisia ​​leluja polkupyörille tai kameravarusteita esimerkiksi Fat Lama -sivustolle, jolla voit asettaa omat hinnat. Antiikkiesineet tai vanha Tähtien sota -kokoelma sopivat paremmin eBayn kaltaisille sivustoille.

Valitse mikrotehtävät Amazon Mechanical Turkiltä. Vaikka tämä on tuskin kaikkein anteliain tapa ansaita rahaa verkossa, äänestyksestäni tulee todennäköisesti mielenkiintoisin. 01 minimitalletus.

  • Useiden kielten puhuminen on hieno taito.
  • Suurin osa näistä tutkimuksista voidaan ottaa katsellessasi suosikkisarjojasi!
  • Etkö tarvitse autoasi viikonloppuna tai päivällä?
  • Kaikki kortit eivät tuota tarjouksia.

Aloita Sosiaalisen Median Yritys.

Tyytyväisyys on mitta siitä, ovatko ihmiset tyytyväisiä siihen, mitä myyt heille. Voit esimerkiksi käyttää kiinteistövähennystä vuokrataksesi ajotietäsi ja 7500 puntaa verohelpotuksia vuokrataksesi ylimääräisen huoneen vuokraamalla veroja. On vaikeaa vastata asiakkaiden kysyntään silloin, kun sinulla ei ole Twitteriä. 20 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa (jopa 1 000 dollaria / kuukausi). Sen avulla voit ansaita ainakin pienen määrän rahaa verkossa, kotona ja vapaa-ajallasi. Näytän sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä menestyksekkään rahaa ansaitsevan blogin perustamiseksi! Jos sinulla on alueen asiantuntemusta ja uskot, että voit auttaa lähellä olevia pieniä yrityksiä, anna tämä kuva. Periaatteessa tämä on tapa saada myyntihinnat asioista, joita ei muuten ole myynnissä. Voit odottaa ansaitsevan missä tahansa 50–5 puntaa kyselyä.

Voit ottaa yhteyttä suoraan omiin henkilöihisi tai käyttää mainoshallintaa/verkkoa avuksi. Aina kun teet online-ostoksen, vertaa vain sovellusten tarjouksia ja käytä parasta. Heillä on varaa tehdä tämä, koska heidän ei tarvitse maksaa tiilien ja laastipankkien sijaintipaikoista, mikä alentaa huomattavasti heidän liiketoiminnan kustannuksiaan. Kuinka ansaita rahaa kotona, on kaksi avainta, joita haluat etsiä tätä menetelmää käytettäessä. Napsauta tätä kirjautuaksesi ja saadaksesi 5 dollarin liittymisbonuksen! WithLocals - Isännöi ruokaa ja kiertuekokemuksia omassa kaupungissa. Näin tammenterhot toimivat:

Tarjoa Ateriapalvelu

Sinun on seurattava heidän rekrytointisivua hakeutuakseen. Tee luokan muistiinpanoja: Olemme omistaneet koko artikkelin Mystery Shoppingille, josta voit lukea täältä. Se, mikä alkoi verkkopuolella, muuttui täysimittaiseksi yritystoiminnaksi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä tonnia liikennettä verkkosivustollesi tai WordPress-blogiin, haluan viettää vähän aikaa selittämällä, kuinka voit saada osa liikenteestä… joten voit ansaita rahaa verkkosivusto tai blogi. Syyt, joiden vuoksi sinun ei pitäisi sijoittaa salauksen valuuttaan, "" Se on Ponzi-järjestelmä! Jos et käytä pysäköintitilaa ja asut vilkkaalla alueella, saatat olla onnea. Ennen kuin pääsemme kaikkiin kodin vaihtoehtoihin liittyviin töihin, haluan keskittyä näihin kysymyksiin.

Philip

Monet ihmiset maksavat yli 30 dollaria viikossa nurmikonhoitopalvelusta. Jos tiedät tiettyjen esineiden arvon, voit kääntää nopean kaupan! Nyt yritykset, kuten Sidecar, Lyft ja Flightcar, sallivat kenen tahansa, jolla on lisenssi, suorittaa samat toiminnot kuin taksinkuljettaja, mutta joustavammin ja joskus paremmin. 2020-luvulla Avon-naiset ovat digitaalisia. Talonhoitotehtävät ovat yhtä moninaisia ​​kuin kotinsa tarjoavat ihmiset.

Amazon saa sinut työskentelemään mikroprojekteissa, jotka vaativat jonkinlaista ihmisen vuorovaikutusta. Kuinka raha todella kulkee? Katso Shutterstock aloittaaksesi!

Jos haluat esimerkin siitä, mitä voit tehdä, tutustu ammatillisen jatkamisen malleihin korkeakouluopiskelijoille. Se tarjoaa ensimmäisen oston bonuksen, joka on 5 dollaria, plus jopa 8% kassa takaisin Amazonissa. 3 asioita, joita ei pidä tehdä, kun bitcoin on menossa. Myy tavaroita Amazon: Michelle aloitti elokuussa 2020 ilman aikaisempaa kokemusta, ja nyt menee hyvin itselleen. Jotta voisit valita sinulle parhaiten sopivan tulovirran, olemme koonneet luettelon 50 tapaa, jolla ulkomaalaiset ovat löytäneet ansaita rahaa eläkkeellä. Ja on syytä ottaa käyttöön salasananhallinta, joka auttaa sinua vaihtamaan tehokkaasti käyttöympäristöjen välillä pitäen kaiken turvassa. Liity julkaisijaksi Awin-verkossa, tarkista heidän tarjousblogi tai selaa kauppiasilmoituksia löytääksesi jotain mitä luulet ystäväsi kiinnostavan, tartu kumppanilinkkiisi ja jaa se.

Hanki Taiteellinen Käsityö

Kiireisten ihmisten lisäksi on kuitenkin fyysisesti vammaisia ​​ja vanhuksia, joilla on vaikeuksia poistua kodista. Ihmiset ympäri maata ilmoittavat toimittavansa ruokaa, koska rahaa voi helposti hankkia omalla aikataulullasi. Lukemattomia heistä! Pe3k/ikkunaluukut. Olen tehnyt lukemattomia tulosteita - 9 dollaria tulostettavissa. 27 todistettua tapaa ansaita rahaa kotoa (korkeintaan 10 000 dollaria kuukaudessa), sitten tuotteiden suunnittelu voi olla sinulle! Voit lopettaa palkkakertomuksen elämisen, voit maksaa velat, saavuttaa eläkkeellesi aikaisemmin ja paljon muuta. Voit ansaita vakavia rahaa bloggaamisesta. Kuinka monta kertaa olet aloittanut yrityksen vasta myöhemmin ymmärtääksesi, että se ei ollut sitä mitä odotit?

Fiverr on hyvä paikka aloittaa. Älä rakenna odotuksia laadukkaan sisällön ympärille. Vapaata makuuhuonetta voidaan käyttää laskutelineenä matkustajille ympäri maailmaa. Muutoin voit myös tarkistaa työpaikkailmoituksista online-tietojen syöttämisen Craigslistissa. Ansaitset pisteitä vain kävellen liikkeeseen, ja vielä enemmän pisteitä kohteiden skannaamiseen tai ostoksen tekemiseen.

Tai jos matka on sinun hillo, voit tehdä vielä paremmin (vaikkakin minimikulut ovat suurempia bonusten ansaitsemiseen). ProZ - Liity yli 300 000 ammattikääntäjää tällä suurella käännösmarkkinoilla. CafePress on yksi johtavista sivustoista, joiden avulla voit luoda verkkokaupan. Hiero verkkosivut ja tutki lisää.

Olemme jopa nähneet ihmisten ostavan sijoituskiinteistöjä yksinomaan tarkoituksenaan muuttaa ne Airbnb-vuokraksi.

Dropship Shopifyn kanssa

Ei ole selvää, vaihtuuko rahat vaihtavatko rahaa tällä alustalla, mutta maanomistajat saavat yleensä osan sadosta riippumatta siitä, mitä kasvatat heidän kiinteistöllään. 5 min, ohio laskussa menee suoraan hintamuutokset näköinen. Etuna on, että saat käyttöösi satoja tuotteita ja palveluita kunkin tytäryrityssi kautta, johon liittyt. Ilmoittaudu suorittamaan tehtävät, kuten DIY, siivous ja tehtävien suorittaminen. Napsauta tätä liittyäksesi vastaajaan. Jotkut koiranvaeltajat ansaitsevat yli 100 000 dollaria vuodessa kävelykoiria omistajiensa ollessa poissa töistä. Hienoa yöelämässä on, että se ei ole ristiriidassa päiväelämän kanssa.

Verkko-ohjaus on nopeasti kasvava ala. Olen Airbnb: n fani käyttäjästä (olen asunut Airbnbsissä Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Turkissa, Japanissa, Meksikossa ja useissa kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja) ja mielestäni se on ehdottomasti loistava tapa ansaita rahaa vajaakäytössä olevaan omaisuuteen oma katto. Ne on lukittu holviin 8-10 vuodeksi ennen kuin ne vapautetaan lyhyeksi määrittelemättömäksi ajaksi. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Tämä vie vähän työtä, ja se vie jonkin verran investointeja, mutta jos se kuulostaa unelmakeikalta, katso miten pääset alkuun. Tässä on joitain suosituimpia käyttöympäristöjä laadukkaan verkkotunnuksen ostamiseksi: